Velkommen til TENNISAFDELINGEN

For at du kan deltage til træning samt spille på vores baner, er det vigtigt at du går ind og tilmelder dig på det rigtige hold, herefter skal der også ske betaling med kreditkort - vi kan pt. kun modtage dankort / visa-dankort.
HUSK: Der skal oprettes en ny profil for hvert medlem.

GOD FORNØJELSE

TENNISBANERNE ER KLAR TIL SPIL
Jubiiii, så kom tennisfolket på grus. KÆMPE TAK til halpersonalet og vores medlemmer som har muliggjort at vi allerede nu (30. marts) så tidligt på året kan spille vores dejlige sport. Husk at vande efter spil.

Kan være et billede af en eller flere personer, folk, der står og udendørs

Børne- og ungdom:

Onsdag den 14. april kl. 17-18

Trænere: Heinz og Thomas

Nybegyndere voksne:

Onsdag den 14. april kl. 18-20

Træner: Keld

For alle voksne spiller:

Hver tirsdag kl. 18 og hver lørdag kl. 9.

AKTIVITETER:

Lørdag, den 24. april kl. 9: Holder vi standerhejsning og fanen skal til tops og hvor vi officielt åbner den nye tennissæson.

Lørdag den 8. maj kl. 10-13: Løjt IF tennisafdeling holder sammen med hele tennis Danmark åbent hus, hvor alle interesserede kan komme forbi og prøve denne dejlige sport.

VI SES :-)

TENNIS – ungdom afslutning

Vores tennis ungdomsafdeling har afsluttet en rigtig god tennissæson. Vi har sagt goddag til flere nye spillere og der har været en rigtig god aktivitet under vores onsdagstræning igennem hele sæsonen med Heinz og Thomas som træner. Den sidste træning sluttede med forskellige boldøvelser og der var tændt op i grillen så spillerne kunne få stillet sulten efter træning. Tak til grillmester Tom. En tradition denne sidste træningsdag er også at kåre årets spiller.

I år har trænerne valgt Marie Christiansen til Årets Spiller 2020!

Hun fik følgende ord med på vejen:

”Marie har spillet i et par år og været flittig til træning. Hun har opført sig meget behjælpeligt for orden på banen og fin opførsel. Udover det, viste hun også, at på trods af uheld på banen, er hun kommet ind og spillede videre. En dag var hun så uheldig at hun blev ramt af forskellige bolde, både i hovedet, i maven og på ryggen. Efter en kort pause rejste hun sig igen og spillede videre. Nederlag kender hun ikke!!! En modig og sej pige.

Bravo, og pokalen er vel fortjent!!!”

Stort TILLYKKE Maria!

KLUBMESTERSKAB for seniorer
Så fik vi afviklet vores årlige klubmesterskab. Der var blevet skubbet lidt med datoen, men vejrmæssigt var vi på den heldige side. Ingen vind, masser af sol og varme. Skønt for en tennisspiller.

Traditionelt blev der trukket lod om hvem der skulle spille sammen i double, og lodtrækningen faldt rigtig godt ud, så der blev til gode doublepar og der blev til meget godt spil op af formiddagen. Da regnskabet skulle gøres op kunne vi hylde John og Tom som mester i double 2020 foran Gustavo og Jakob på 2. pladsen. John og Tom havde fortjent vundet alle deres kampe.

Så blev grillen tændt og vi havde alle fortjent en pølse eller 2 inden vi skulle i gang med single mesterskabet.
I single skulle det vise sig hvem der stadig havde kræfter tilbage efter formiddagens strabadser og der blev vist fightervilje og meget godt spil de næste mange timer. Da sidste bold var spillet kunne vi sige tillykke til Kasper der for 5. gang i træk vandt singleturneringen og dermed klubmesterskabet foran Gustavo. Gustavo og Kasper spillede en super kamp til sidst med god tempo og mange gode dueller.

TILLYKKE TIL ALLE VINDERNE.

Så blev grillen tændt igen og Gustavo havde medbragt rigeligt med kødfulde ben. Smagte dejligt. Vibse kom med et par kasser øl, så dagen sluttede med en SKÅL for Løjt IF tennis.
Tak til Gustavo og Vibse. Se billeder under GALLERI.

TRÆNING

Drop-In:

Hver tirsdag kl. 18 og hver lørdag kl. 9

VI HAR FÅET NYT BOOKING SYSTEM.

Se vejledningen her

Opstrengning:
Har du brug for vejledning eller råd om valg af tennisketsjer eller har brug for hjælp med opstrengning, kontakt så Torben Christiansen på 20253297

Kontingent og priser

Tennis ude 0 – 13 år kr. 420,- Tennis ude 14-17 årkr. 460,- Tennis ude 18-64 årkr. 685,- Tennis ude over 65 årkr. 535,- Tennis familie kr. 1300,- Long distancekr. 340,-
Vis oversigt