Velkommen til TENNISAFDELINGEN

For at du kan deltage til træning samt spille på vores baner, er det vigtigt at du går ind og tilmelder dig på det rigtige hold, herefter skal der også ske betaling med kreditkort - vi kan pt. kun modtage dankort / visa-dankort.
HUSK: Der skal oprettes en ny profil for hvert medlem.

Mangler du en nøgle (kr. 50,- i depositum) til tennisanlægget, kontakt Tom på mobil 21978684.

GOD FORNØJELSE

(26-09-2022) KLUBMESTERSKAB

I weekenden fik vi afviklet årets klubmesterskab i tennis. Fra morgenstunden mødte friske unge herrer op til doubleturneringen. Keld havde på forhånd lavet de forskellige doublepar. Så nu skulle der dystes alle mod alle. Og det blev i alle kampe nogle jævnbyrdige opgør. Desværre blev Henrik skadet og måtte trække sig. God bedring til dig, Henrik. Op af formiddagen var damerne sat i møde. Afbud havde gjort at der kun skulle spilles 1 damesingle. Men det blev en velspillet kamp med mange lange og gode dueller.  Traditionen tro holdt vi pause kl. 12 hvor Tom igen i år var en god grillmester. Uhmmm. Derefter stod den på herresingle og mixdouble. Igen fint tennisspil på banerne. Hen på eftermiddagen da regnen begyndte, var sidste kamp spillet færdig og de forskellige klubmestre kunne hyldes.

Vinderne blev:

Damesingle: Tina Knudsen

Mixdouble: Tina Knudsen og Simon Hamann

Herresingle: Tom Hamann

Herredouble: Preben Nielsen og Kim Knudsen

Tillykke til jer alle.

Aftenen foregik i hallens sportslounge hvor der var græsk buffet fra SuperBrugsen og Bodils citronfromage (TUSIND TAK, Bodil). Ellers blev der hygget og evalueret på dagens udfordringer. Der blev uddelt tudekiks og noget lakrids, og der blev testet på tennisviden. En spiller havde gjort det så galt at en krampe lige kom forbi hans ene lår.

Tak for alle for en super dag og aften. Se alle billeder under Galleri.

(01-05-2022)STANDERHEJSNING og TENNISSPORTENS DAG.
Så blev den nye tennissæson officielt "spillet" i gang. I solskin. Efter velkomst tale og hejsning af vores flag, blev der spillet tennis. Fra kl. 10 holdt vi åbent hus (Tennissportens Dag). Der var kaffe på kanden og dejligt hjemmebag (Tusind tak Bodil ?? ). I løbet af dagen kom både medlemmer af klubben, tidligere medlemmer og nogen som aldrig havde spillet før, men som ville prøve. Der var gang i tennisspillet på alle 3 baner. Vi havde også besøg af DGI-tennis som oplyste at Løjt tennis var et af de steder med mest aktivitet på dagen af de steder han havde besøgt.

(21.04.2022)Så starter tennis udesæsonen igen. Vores super dygtige venner fra hallen (se billede) har i dag tryllet og gjort banerne klar til spil. Tusind tak for jeres hurtige indsats.

Husk at vande banen grundigt inden spil og banke linjerne, hvis de er løse, Og du må også gerne vande efter spil.

Så nu kan vi ligeså godt komme i gang, derfor:

• Tennis for de morgen friske fra nu på lør. kl. 9.
  • Tennis for alle fra på tirsdag kl. 18.
  • Træning af ungdommen ons. 4. maj kl. 17.
  • Træning voksne nybegyndere samme dag kl. 18.

Tennissportens Dag sidste år havde mange besøgende. Der blev spillet flittigt på alle 3 baner. Specielt mange børn og unge havde lyst til at prøve kræfter med ketsjer og den gule bold.
Tennis udvalget er glade få de mange besøgende og håber at mange vil møde op til vores faste træning om onsdagen kl. 17 for børn og kl. 18 for voksne. Det er gratis at prøve 3 gange.

Endnu engang tak for det store fremmøde ??????

TRÆNING

Drop-In:

Hver tirsdag kl. 18 og hver lørdag kl. 9

BOOKING SYSTEM.

Se vejledningen her

Opstrengning:
Har du brug for vejledning eller råd om valg af tennisketsjer eller har brug for hjælp med opstrengning, kontakt så Torben Christiansen på 20253297

Kontingent og priser

Tennis ude 0-17 årkr. 250,- Tennis ude 18-100 årkr. 500,- Long distancekr. 250,-
Vis oversigt